Menu Close

Cosmocafé lanceert cosmowine

Cosmocafé, een gezellige plaats die de mensen samenbrengt voor een leuke babbel. Na de drukke opstart, hebben wij iets leuks voor onze klanten in petto, namelijk ons eigen wijnverhaal genaamd cosmowine. Cosmowine bestaat uit drie soorten wijn; rosé, witte en rode wijn.

De drie cosmowines zijn geproduceerd in Frankrijk in Altugnac. Altugnac is een wijndomein dat ongeveer 50 km ten zuiden van Carcassonne ligt.

De rosé wijn is een samenstelling van 3 druiven, namelijk grenache, syrah en cinsault. Deze rosé drinkt zeer vlot en is de perfecte wijn voor verschillende gelegenheden.

De witte wijn is een chardonnay, zeer aangenaam om te drinken met een kleine toets van houtrijping.

Als laatste hebben we een merlot cabernet, deze rode wijn heeft een fruitige smaak met een kruidige toets.

Cosmowine is een samenwerking tussen Cosmocafé en Mondevino. Mondevino is het wijnverhaal van Kris Lismont en Agna Boonen. Kris is in 2010 verkozen tot beste sommelier van België.

Pre-order

Cosmowine is vanaf nu, 26 mei 2021 verkrijgbaar op de webshop. Als je nu bestelt, krijg je bij elke aankoop van een fles wijn twee Cosmocafé-glazen erbij. Aarzel niet om te bestellen, want zo zijn er maar 100 flesen beschikbaar. Wil je onze drie flessen wijn proeven? Bestel dan ons ontdekkingspakket via de webshop.

Geen getreur voor de mensen die geen fles(sen) kunnen bemachtigen. Vanaf 15 juni is de Cosmowine verkrijgbaar op ons terras en opnieuw op de webshop