Menu Close

Suddenly, within a few months,

Covid-19 is dominating our lives,

we have become the chicken…

 

Opeens overheerst COVID-19 onze wereld. Onze levens en gewoontes moeten we aanpassen, één van die aanpassingen gaat het dragen van een mondmasker zijn.

Kunstenaar Koen Vanmechelen ontwierp 4 verschillende mondmaskers en verkoopt de mondmasker via Kiwanis waar alle inkomsten integraal naar het SHOEBOX project en de verschillende sociale projecten van Vanmechelen wereldwijd gaan. 

Vanmechelen reist al jaren de wereld rond zoekend naar antwoorden op fundamentele vragen over de tijdloze maar hyper-actuele thema’s als biologische en culturele diversiteit, de balans tussen natuur en cultuur en mensenrechten. De MOUTH Masks zorgen niet enkel voor bescherming van de andere(n), ze willen meer dan ooit ook de boodschap uitdragen die de kern is van Vanmechelens Cosmopolitan Chicken en andere projecten; “Dat we meer eerbied moeten tonen voor de natuur. Dat we de domesticatie moeten afbakenen en moeten werken aan duidelijke fysieke en mentale ruimtes om een betere samenleving te creëren. Om de medemensen en medesoorten te beschermen. Vandaar de statements ‘This is Not a Chicken – Protecting the Other’.”

Interesse in een mondmasker van Koen Vanmechelen. Bezoek de website van Kiwanis en koop jouw mondmaskers.

Join the movement

#MOUTHMaskThisisNotaChicken

Discover the full story: https://www.mouthmask.be/