Menu Close

Executive chef-kok

We zoeken een enthousiaste en proactieve chef-kok die reeds ervaring heeft in de culturele keuken.

Een gepassioneerde mastermind die een breed interesseveld heeft en een sterke passie bezit voor eten en drinken en die net dat beetje extra serveert om de klanten te laten lachen.

In onze creatieve maar compacte community kitchen serveren we de meest uiteenlopende gerechten.

De Cosmoticaan die dit aandurft en samen met ons verder wil schrijven aan het ‘al bestaande’ succes verhaal, is precies diegene die we zoeken.

cosmocafe_favicon

Om deze functie goed te kunnen vervullen, heb je: 

  • Smaakpapillen die de wereld al geproefd hebben; 
  • Het brein om 10 dingen tegelijk te doen en om alles financieel uit te tellen. Op de kleintjes en de marges letten dus; 
  • Ervaring in de mise en place; 
  • Kaas gegeten van hygiëne-en veiligheidsstandaards (HACCP); 
  • De expertise om kwaliteit voorop te stellen; 
  • Een commerciële instelling en een oplossingsgerichte werkwijze; 
  • Een teamspirit en tover je naast geweldige gerechten ook een lach bij je collega’s. Een goedlachse collega is goud waard!; 
  • De koelkast in het oog en beheer je de voorraad; 
  • Kennis van allergieën en heb je voldoende creativiteit om dit ter plaatse op te lossen; 
  • Stalen zenuwen die jou nooit in de steek laten. 
Daarnaast verwachten we dat je:
  • Als executive chef neem je leiding over keuken.
  • Je zorgt dat alle dagdagelijkse taken geregeld worden
  • Je help mee aan het bouwen van het nieuwe concept – Lucy’s Table
  • Je rapporteert rechtstreeks aan de eigenaar en je staat hem/haar bij om de organisatie in de keuken optimaal te laten verlopen.
  • Tegelijk stuur je op een coachende manier het keukenteam aan en sta je tussen hen om uit te leggen, bij te sturen en te controleren.
  • Je zorgt ook voor een optimale sfeer in de groep en je werkt actief mee in de keuken.

Wat bieden wij? 

  • Groeikracht: werken binnen Cosmocafé, onderdeel van groeiende top zaak waar ik mezelf kan blijven ontwikkelen.
  • Betrouwbaarheid: mijn salaris wordt altijd op tijd gestort. (maandelijks)
  • Een marktconform loon;
  • Aanbrengbonus: een netto bonus van € 250,- wanneer ik een nieuwe collega aandraag en deze dan ook minimaal 3 maanden blijft werken.
  • Een werkweek van 38 à 45 uur.
  • Gelukkig is het rooster altijd tijdig bekend, zo’n 3 weken van tevoren, op deze manier kan ik ook nog leuke dingen doen met vrienden en familie;
  • 7 onbelastbare overuren per week werken als ik wil;
  • Een hardwerkend team en een goede werksfeer;
  • Ik werk op het meest zuiderse terras van Limburg, tussen kunst van Koen Vanmechelen en de leukste collega’s;
  • Diverse opleidingen die passen bij mijn functie;
  • Contract-type in overleg en naar jouw wens;
  • Je wordt omringd door horeca professionals waar je volop jouw talenten kan laten ontplooien.

*De inschaling van de functie is afhankelijk van jouw kennis, ervaring en opleiding voor een 38-urige werkweek.

Ben jij deze executive chef-kok in onze Community Kitchen?

Stuur dan 3 gerechten die passen in de Cosmo Community kitchen door en verras ons met ontbijt, lunch en diner. Doe dit naar quirine@cosmocafe.be en laat ons alvast virtueel smullen! Voeg er ook even jouw gegevens en ervaring aan toe.

Is dit niet de vacature die past bij jouw kwaliteiten?
Stuur dan een e-mail met je C.V. en de motivatie waarom je toch in ons team past naar hello@cosmocafé.be.